Başkan dayanamadı sahaya indi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pendikspor karşısında alınan galibiyetin ardından sahaya indi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan dayanamadı sahaya indi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor’a konuk olan Kayserispor sahadan 2-12lik bir galibiyetle ayrıldı. 6 haftalık galibiyet hasretini bu maçla sonlandıran Kayserispor altın değerinde bir 3 puan aldı. Ateş hattında olan Kayserispor böylelikle puanını 40’a yükseltti. 

Başkan dayanamadı sahaya indi

Kritik maçı izlemek için Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da tribündeki yerini aldı. 2-1’lik galibiyetin büyük sevincini yaşayan Başkan Büyükkılıç, oyuncuların yanına sahaya indi.

Başkan dayanamadı sahaya indi

O anlara ilişkin bir de paylaşım yapan Büyükkılıç, “Harikasınız çocuklar. Kayserispor Başkanımız Ali Çamlı ve büyük Kayserispor taraftarımız ile birlikte Pendik deplasmanında takımımızın yanında yer aldık. Deplasmanda Pendikspor’u yenerek önemli bir galibiyet alan Mondihome Kayserispor’umuzu yürekten tebrik eder, hiç bir zaman takımımızı yalnız bırakmayan Kapalı Kale taraftarımıza teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun çocuklar.” dedi.

Başkan dayanamadı sahaya indi

Çiçek: Size kazanmak çok yakışıyor

Kayserspor’un galibiyetinin ardından bir paylaşım da Vali Gökmen Çiçek’ten geldi. Çiçek, “Size kazanmak çok yakışıyor.” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü, “Zorlu haftada çok ihtiyacımız olan 3 puanı Pendik Sporu deplasmanda yenerek kazanan Mondi Home Kayserispor’umuzu, teknik heyeti ve futbolcularımızı ve tribünde yerini alarak takımını destekleyen büyük Kayserispor taraftarımızı tebrik ediyorum. Bizim çocuklara kazanmak, takıma 3 puan ve bu şehre galibiyet çok yakıştı…”

Başkan dayanamadı sahaya indi