Ertekin: Altın değerinde bir 3 puan

Pendikspor'u 2-1'lik skorla mağlup eden Kayserispor'a bir tebrik de Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ertekin: Altın değerinde bir 3 puan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ateş hattın olan Mondihome Kayserispor, Pendikspor karşısında verdiği mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Zorlu bir 90 dakikayı geride bırakan sarı kırmızlı ekip galibiyet hasretine de bu galibiyetle son verdi.

Ertekin: Altın değerinde bir 3 puan

Alınan galibiyetin ardından Kayserspor’a tebrikler pes peşe geldi. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de hem teknik ekibi hem futbolcuları hem de taraftarı tebrik etti. 

Ertekin: Altın değerinde bir 3 puan

3 puanın altın değerinde olduğunu söyleyen CEO Ertekin, “Lig uzun bir maraton. Bu uzun maratonda her bir puan çok kıymetli. Fakat bu hafta Mondihome Kayserispor’umuzun Pendikspor karşısında 2-1’lik galibiyet ile almış olduğu 3 puan altın değerinde. Bu galibiyet dolayısıyla tüm futbolcularımızı, Burak Hocamızı, Kapalı Kale’yi, Ali Çamlı başkan ve yönetim kurulumuzu tebrik ederim. Lig henüz bitmedi, son 90 dakikanın son düdüğüne kadar mücadeleye devam. Burak Hoca önümüzdeki yıl çok daha rahat maçlar seyredeceğimiz bir kadro kuracak ve o kadroyu çok daha mücadeleci oynayan bir takım haline getirecektir” diye konuştu.