Bakan Bak, Erciyes Anadolu Holding CEO'sunu nereye davet etti?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'i, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak nereye davet etti? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bakan Bak, Erciyes Anadolu Holding CEO'sunu nereye davet etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, İstanbul’da görüldü. CEO Ertekin’in, Bakan Osman Aşkın Bak’ın davetlisi olarak İstanbul’a gittiği ortaya çıktı. 

CEO Ertekin'i kimler ne için davet etti?

İstanbul’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun son etabını izlemeye giden Ertekin, Bakan Bak ile de bir araya geldiği o anları paylaştı. Ertekin, şu ifadeleri kullandı: Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Osman Aşkın Bak, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Veli Ozan Çakır ve Bisiklet Federasyonu Başkanımız kıymetli abim Emin Müftüoğlu’nun davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun 8. ve son etabı olan İstanbul Etabını izlerken, TRT Haber adına turu takip eden Süleyman Kaçmaz beyle karşılaştık. Kayserili hemşehrimiz üstelik Kapalı Kale tayfasından. Çok başarılı bir organizasyon oldu. Bakanımıza, Genel Müdürümüze, Federasyon Başkanımıza ve organizasyonu yapan Cevat Olçok ve Fatih Olçok kardeşimin nezdinde tüm CEO Events ekibine teşekkür ederim. Ülkem adına gururlandım.

Bakan Bak, Erciyes Anadolu Holding CEO'sunu nereye davet etti?