Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

Ankara'da korkunç bir olay yaşandı. Ankara'da 77 yaşındaki bir şahıs eşi ve çocuğunu öldürdü. O anlara ilişkin görüntüler kameralara yansıdı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’da eşi ile engelli oğlunu tabanca ile vuran şüpheli yakalandı. Olay dün sabah saat 10.00 sıralarında Mamak ilçesi Ekin Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, Metin Çimen (77) henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Sabiha Çimen (71) ve oğlu Sinan Çimen (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Metin Çimen evinde bulundurduğu tabanca ile eşi ve çocuğuna ateş etti. Tabanca seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler anne ve oğlun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken şüpheli Metin Çimen gözaltına aldı.

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

Cinayet öncesi bakın ne yapmış?

Şeker hastalığı olduğu öğrenilen Metin Çimen’in, olay öncesi ekmek almaya gittiği bakkalda güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Çimen'in bastonu ile bakkala girdiği ve elinde ekmek poşeti ile çıktığı görülüyor. 

Aile katliamının görüntüleri ortaya çıktı!

Aile Bünyanlı çıktı! 

Diğer yandan ailenin aslen Kayseri'nin  Bünyanlı oldukları ortaya çıktı. Yaşanan olay ailenin Kahveci Mahallesindeki akraba ve komşularını üzdü.