Eşini ve oğlunu öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

Ankara'da dün yaşanan aile katliamının ardından zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Eşini ve oğlunu öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

Ankara’da dün sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Aslen Kayserili oldukları öğrenilen ailede katliam yaşandı. 77 yaşındaki Metin Çimen eşi Sabiha Çimen (71) ile engelli olduğu ifade edilen oğlu Sinan Çimen’i (31) tabancayla vurarak öldürdü. Saldırgan baba polis ekiplerince gözaltına alınırken, anne ile oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Olayı anlatan mahalle sakinlerinden Çağrı Aygü, su içmek için uyandığı sırada 2 el silah sesi duyduğunu dile getirdi. Ardından emniyet güçlerinin ve ambulansların geldiğini gören Aygün, 31 yaşındaki oğul Çimen’in fiziksel engeli bulunduğunu iddia etti.

Anne ve oğlun cenazeleri Karşıyaka Mezarlığında yer alan Ahmet Efendi Camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cinayet zanlısı Mehmet Çimen’in ifadesi ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde silahın oğlu Ö.Ç adına bulundurma ruhsatı olduğu, eşi ve oğlunun sürekli darp edip tartaklayarak kendisinden emekli maaşını istediklerini söyledi. Olay gününü anlatan Çimen, eşi ve oğlunun yine maaşını istemelerinden dolayı kavga ettiklerini, kavga sırasında odadan aldığı tabanca ve av tüfeğiyle olayı gerçekleştrdiğini iddia ettiği ifade edildi. 

Olay yerinde yapılan incelemelerde ise 1 adet bulundurma ruhsatlı 9 mm tabanca, 5 adet 9 mm kovan, 1 adet av tüfeği, 1 adet kapsül ve 1 adet kartuş ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat devam ederken, zanlının işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.