Zehir tacirlerine bu kez de Jandarma geçit vermedi!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, İstanbul'dan temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Kayseri'de piyasaya sürmeye hazırlanan zehir tacirlerine fırsat vermedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Zehir tacirlerine bu kez de Jandarma geçit vermedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, A.E ve A.H isimli şahısların İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucuyu Kayseri’ye getirerek, burada piyasaya sürecekleri bilgisi üzerine harekete geçti. İstihbarat Şube ve Kaçakçılık, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Melikgazi İlçe Jandama Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışması sonucu A.E. ve A.H. isimli şahıslar Melikgazi İlçesi Aydınlıkevler Mahallesinde yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada, aracın bagaj bölümünde bulunan kutu içerisindeki ip toplarının makaralarına zulalanmış halde 1 kilo 150 gram  uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Yakalanan şahıslarla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli işlemlere başlandı. 
Kayseri’de bugün ayrıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri de motosikletli bir şahıs üzerinde 1.425 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirmişti.