Konyaspor Kayserili isimle yola devam edecek

Trabzonspor'un Ankaragücü'nü yenmesiyle son anda ligde kalan Konyaspor Kayserili isimle yola devam kararı aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Konyaspor Kayserili isimle yola devam edecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligin son maçında taraftarı önünde Gatasaray'a mağlup olmasına rağmen Trabzonspor’un Ankaragücü’nü yenmesiyle son anda Süper Lig’de kalmayı başaran Konyaspor, yeni sezon planlamasını yapıyor. Bugün düzenlediği basın toplantısında yeni sezonda ‘feda’ dönemi olacağını açıklayan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, yeni sezonda da Kayserili Ali Çamdalı ile yola devam edeceklerini duyurdu.

Konyaspor Kayserili isimle yola devam edecek

Korkmaz, Çamdalı’ya yönelik eleştirilere de değindiği açıklamasında, ‘Kulübün içinden başlayıp, futbol takıma giden, teknik direktör maaşına kadar ve birçok şeyde kulüp yönetimiyle ortak bütçe planlaması yapabileceğimiz bir organizasyona ihtiyaç var. Takımın bütçesi de bunun içerisinde. Son maçlarda alınan sonuçlar doğrultusunda Ali Çamdalı’nın bu takımın hocası olmamalı yönünde düşünceler vardı. Ama biz önümüzdeki sezon Ali Çamdalı hocamızla yola devam etme kararı aldık” dedi.
Kayserili isimlerden Ali Turan da Konyaspor’da Çamdalı’nın yardımcısı olarak görev yapıyor. 

Konyaspor Kayserili isimle yola devam edecek