Moto kurye değil zehir taciri!

Aldıkları ihbarı değerlendiren Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirini motosikletinde ve üzerindeki 1 kilo 425 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ile ele geçirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Moto kurye değil zehir taciri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyeti’nin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonucu bir zehir taciri daha üzerindeki uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle birlikte ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü X sosyal medya hesabından kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan bilgilendirmede; ‘01.06.2024 günü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, 1 şahsın ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisinin alınması ekiplerimizce gerçekleştirilen operasyonla şüpheli yakalanmıştır. Yakalanan şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda; 1.425 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiş, Şahıs ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan ‘GÖZALTINA ALINMIŞTIR’ ifadelerine yer verildi.