Yeniden vekil seçildi, bu kez de Münih'e gitti!

AK Parti'de daha önce iki dönem Kayseri'den aday gösterilen ve son seçimde bu kez İstanbul'dan aday gösterilen eski Milletvekili Yaşar Karayel'in oğlu İsmail Emrah Karayel, vekil seçildikten sonra Münih kentine gitti…

Yeniden vekil seçildi, bu kez de Münih'e gitti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de daha önce iki dönem Kayseri'den aday gösterilen ve son seçimde bu kez İstanbul'dan aday gösterilen eski Milletvekili Yaşar Karayel'in oğlu İsmail Emrah Karayel yeniden seçildikten sonra  Almanya’nın Münih kentine gitti…
Yeniden vekil seçildi, bu kez de Münih'e gitti!
AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 14 Mayıs seçimleri sonucunda bu kez de İstanbul’da aday gösterildi. İstanbul 2’nci bölge 6'ncı sıradan aday gösterilen Karayel, yeniden milletvekili seçildi. 
İstanbul İkinci bölgede Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçeleri bulunuyor.
Diğer yandan yeniden Milletvekili seçilen Karayel, Almanyan’ın Münih kentine gitti. Karayel, parti tarafından yurt dışında kullanılan oyların güvenli şekilde getirilmesi için görevlendirilen isimler arasında yer aldı. 
Yeniden vekil seçildi, bu kez de Münih'e gitti!AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, konuyla ilgili olarak,  "AK Parti Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Seçimi’nde kullandıkları oyların ülkemize güvenli bir şekilde transferini gerçekleştirmek üzere Münih’e doğru yola çıktık” ifadelerini kullandı. 
Yeniden vekil seçildi, bu kez de Münih'e gitti!