MUSTAFA AYDOĞAN

MUHTEŞEM ÜÇLÜ

MUSTAFA AYDOĞAN

Artık bu işler “Gadanızı alırım” demekle olmuyor, Gada da alsanız, kurban da olsanız, buna; “Geçti Bor’un Pazarı sür Eşeğini Niğde’ye” denir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günkü mitingini pür dikkat dinledim. Acaba nelerden bahsedecek diye.

Duymak istediklerimin hiç birini duyamadım. Mesela neleri diyenler olacaktır. Hemen belirteyim;

Hayat pahalılığı, İşsizlik, Kayseri’ye yapılmayan yatırımlar, her gün peş,peşe gelen zamlar, Elektrik,  Doğalgaz zamları, Su zamları, Belediye ve Halk otobüslerine yapılan zamlar daha yazmaya gerek var mı?

Mutfaklarda yangın var.

Vatandaşın cep delik, çepken delik, kevgire döndü millet…

 Koskoca İnşaat şirketleri ve bir çok iş insanı işini eskisi gibi yürütemediği için konkordato ilan ediyor.

Yandaş basın rahat ama ANADOLU BASINI CAN ÇEKİŞİYOR. Onların arkasında reklam yağdıran ne devlet bankaları var, ne özel bankalar, ne de ülkenin dev firmaları var.

Aldıkları reklamlar da masrafın yarısını karşılamıyor. Sadece sırtınızı yandaş basına dayayarak, onlara güvenerek geldiğiniz nokta ortada. Son kamuoyu yoklamalarından da bahsedeceğim. Yarınki yazımda.

Önce Kayseri;

AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Kayseri’deki manzaraya gördünüz.

Kameralar meydanı ne kadar kalabalık göstermeye çalışırsa çalışsın, ne kadar kalabalığı kamera oyunu ile uzatmaya çalışırsa çalışsın bu oyunu da artık kimse yemiyor.

Meydanı dolduran vatandaşların arasından görevli güvenlik güçlerini çıkarırsanız kim kalır,”Sen, ben,bizim oğlan” misali kala,kala il, ile yöneticileri ve partililerin yanı sıra biraz da vatandaş kalır. Nerde o eski kalabalık, nerde o mitingler? Onlar mazide kaldı…

Sayın Cumhurbaşkanı 82 Milyon vatandaşa kapılarının açık olduğundan bahsetti, ancak artık Tavşan yamaca geçti.

Bu ülkede fakir fukaranın, yoksulun sesine kulaklarınızı tıkayacaksınız, bir biri ardına batan firmaları görmeyeceksiniz ondan sonra da vatandaşı Partiniz çatısı altına davet edeceksiniz. Bu şartlar altında hiç kusura bakmayın ama kimseyi ikna edemezsiniz.

İl, ilçe yöneticilerine ve mevcut Belediye Başkanlarına söyleyeceğim tek kelime yok, ancak yanınızdan ayırmadığınız bazı Milletvekillerini gözden çıkarmalısınız.

Hep aynı yüzleri görmekten usandık. “Allah başımızdan ayırmasın” demiyorum artık meydandan çekilsinler.  Onlar meydanda olduğu sürece o meydanlara başkalarının girmesi zor.

Biraz DOBRA DOBRA oldu artık kusura bakmasınlar.. Cumhurbaşkanının mitinginde ben gördüm mutlak siz de görmüşsünüzdür;  KAYSERİ’DE DE OYLARINIZ ERİYOR.

“Baki Ersoy” diye bağıran Kapalı kale taraftarlarını değiştirmeye kalkan Sayın Özhaseki, hadi şimdi de size sırtını dönen seçmenleri değiştirin yoksa oylar gidiyor haberiniz olsun...

Yazarın Diğer Yazıları