MUSTAFA AYDOĞAN

KARGO DAHİL ÜCRETSİZ(!)

MUSTAFA AYDOĞAN

Sosyal medyada gezinirken karşıma bir site çıktı ve “Kargo dahil tamamen ücretsiz İncil” diye yazıyor.

Allah, Allah,

Sitede ,”Oku ,izle, Dinle, Blok,Kiliseler,Kütüphane ,Biz kimiz” diye bölümler var. Oku’da, İncil,Tevrat ve Zebur bulunuyor.

Hatta sitenin altında da çağrı merkezi ve cep telefonu numaraları ile Eposta adresi de yer alıyor.

Yani adamlar Müslüman mahallesinde açık, açık salyangoz satıyorlar.

Bu site hemen, hemen birçoğunuzun facebook ‘una düşmüştür, benim gibi merak edip açanlar da mutlaka olmuştur.

Bizler Allaha şükür dinimize bağlı insanlarız pek ciddiye almayız fakat gençlerin ve çocukların kafaları karışmaz mı? Elbette karışanlar olur.

Bal gibi de Hıristiyanlık propagandası yapılıyor…

Site hatır sayılır beğenme de almış,  1236 kişi beğenmiş, 626 kişi kızgın ifade bırakmış,333 kişi de gülmüş…

Yani ağlanacak halimize gülüyoruz.

Kim bilir kimler burada canlı sohbete katılıyor, ne vaatlerde bulunuluyor.

Milyonların iş bulamadığı, milyonların açlık sınırının altında yaşadığı, Diyanet’in parayla Kuran-ı Kerim sattığı bir ülkede insanları kandırmak daha kolay olsa gerek.

Gerçi iman noksanlığı olanlar oltaya çabuk gelirler, Hıristiyanlar da oltayı atmışlar bir kere “Ne kadar kandırabilir ve Hıristiyan yaparsak kardır” diye düşünüyorlardır.

Hıristiyan misyonerler hortlaya dursun Diyanet bizim kutsal kitabımızı bakın ne yapıyor;

Diyanet Kur’an-ı Kerim ve açıklamalı meali orta boy:  45 Tl

Cep boy metinsiz – Plastik kapak: 20.20 Tl

Orta boy metinsiz Türkiye Diyanet vakfı: 37 TL

2020 Yılı için 11.5 Milyar lira ile 6 Bakanlıktan daha fazla bütçe alan Diyanet ayrıca kitap ticareti yapadursun bakın Hıristiyanlar dinini nasıl pazarlıyorlar:

Biz kimiz? Türkiye’nin en büyük Hıristiyanlık platformu olarak geçen sitede birçok kitap de ücretsiz gönderiliyor, bu kitaplar şöyle sıralanmış: Allah, Felsefe, Gündem, Hakikat, Hıristiyanlık, İsa Mesih, kadın, Kutsal Kitap, Tarih, Tasavvuf…

Diyanet kitap satar,

Camilerde hocalar para toplar, Cami ve Kur’an kurslarımızın birçoğunu ise Allah razı olsun zengin ve hayırseverlerimiz yapar.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bir konuşmasında; “dünyanın başına gelen kötülüklerin en büyük sebebinin insanların ahirete inanmaması” olduğu görüşünü dile getiriyor. Türkiye’de de ahirete inanmayan ancak kendini Müslüman olarak tanımlayan insanlar olduğunu söyleyerek, “Bu nasıl bir şey. Nasıl Müslümanlık. Ahirete inanmayan birisi Müslüman olamaz zaten” diyor.

Sayın Erbaş, Allah aşkına Hıristiyanlar bizim ülkemizde beyinleri yıkamak için birçok kitabı ve İncili hem de kargo ücretsiz dağıtırken, sizin Kur’an-ı Kerim’i parayla satmanız da hiç olmuyor.

Yazarın Diğer Yazıları