Vatandaşın arazisinden çıktı! Rezerv bulundu! Vatandaşın başına talih kuşu kondu!

Sarız'da Ahmet Erkek isimli vatandaşın başına talih kuşu kondu. Rezerv tespiti için gerekli yasal izinler alındı. Yakında çalışmalar başlıyor. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezince hazırladığımız Kayseri haber bülteninde...

Vatandaşın arazisinden çıktı! Rezerv bulundu! Vatandaşın başına talih kuşu kondu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız'da bir vatandaşın arazisinde jotermal rezerv bulunduğuna dair bulgular üzerine harekete geçildi. Depremler sonrası ortaya çıktığı belirtilen konuyla ilgili olarak çalışma başlatıldı.
YASAL İZİNLER ALINDI
Rezerv tespiti için gerekli yasal izinler alındı ve yakın zamanda çalışmalar başlayacak. "Başına talih kuşu kondu" denilen Sarızlı Ahmet Erkek ise bu konuda ziyaretlerini ve görüşmelerini sürdürüyor. Ankara'ya giderek, görüşmeler yapan Erkek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'i de ziyaret derek, görüş alışverişinde bulundu. 

Vatandaşın arazisinden çıktı! Rezerv bulundu! Vatandaşın başına talih kuşu kondu!

 Aynı zamanda Sarızlı olan Özdemir de konuyla ilgili gelinen süreç hakkında bilgi verdi. MHP'li Özdemir, Vali Gökmen Çiçek'in de destekleriyle yakında söz konusu arazide çalışmaların başlayacağını duyurdu. Özdemir, "İnşallah yakın gelecekte Sarız’da termal otellerin ve seracılık faaliyetlerinin yürütüldüğü günlere hep birlikte kavuşacağız" ifadelerini kullandı. 
Sarız''da vatandaşın arazisinden çıktı! Rezerv bulundu! Vatandaşın başına talih kuşu kondu!SARIZ'IN KALKINMASINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, açıklamasında ayrıca "Sarız'ın kalkınmasına büyük katkı sağlayacak proje" vurgusu yaptı. Özdemir,  şu ifadeleri kullandı: Sarız’da çıkan ve jeotermal rezerv olduğuna dair güçlü bulgular sunan sıcak su tespiti sonrası, kaynağın çıktığı arazinin sahibi olan kıymetli hemşerimiz Sayın Ahmet Erkek ile bir araya gelerek, hem Sarız hem de Kayseri’nin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak yatırımlar için görüşmelerimiz oldu. Mevcut durumda jeotermal rezerv tespiti için gerekli yasal izinler alınmış ve değerli valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in de destekleriyle yakında çalışmalara başlanacaktır. Sarızımıza, Kayserimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yakın gelecekte Sarız’da termal otellerin ve seracılık faaliyetlerinin yürütüldüğü günlere hep birlikte kavuşacağız.

Vatandaşın arazisinden çıktı! Rezerv bulundu! Vatandaşın başına talih kuşu kondu!

Depremler sonrası Sarız'da 86 derecelik su çıktı! Uzmanından açıklama geldi... Haberin detayları için TIKLAYIN