Ünlü isim Kayseri'ye konsere geliyor

Kayseri'de konser etkinlikleri aralıksız olarak devam ediyor. Anadolu müziğini, batı enstrümanlarını harmanlayan sanatçı Ahmet Aslan, Gültepe Kültür Merkezi'nde konser verecek. Konser ne zaman, saat kaçta başlayacak? Ahmet Aslan konseri detayları ve bilet bilgileri Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde! 

Ünlü isim Kayseri'ye konsere geliyor

Geleneksel Anadolu'yu batı enstrümanlarıyla harmanlayarak kendi tarzını oluşturan sanatçı Ahmet Aslan, müzikseverlerle Kayseri'de buluşuyor. 52 yaşındaki ünlü sanatçı, 26 Ekim'de Gültepe Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Konserin başlangıç saati 20:30 açıklandı. 

Ahmet Aslan Kimdir? 
1971 Dersim doğumlu olan Ahmet Aslan, müziğiyle olan ilgisiyle tanınıyor. 1993-1996 yıllarında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'nda eğitim almış, ardından Almanya'ya yerleşmiştir. 2003'te "Va u Waxt (Rüzgar ve Zaman)" isimli ilk solo albümü ile müzik dinamikleri damga vurmuş, 2008 yılında ise 'Veyve Milaketu (Meleklerin Dansı)' isimli albümüyle dinleyicilerin karşısına çıktı. Sanatçı, 2008-2012 yılları arasında Dünya Müziği üzerine eğitim görmüştür.

Ünlü isim Kayseri'ye konsere geliyor

Bilet Bilgisi 
Konser 330 TL'den başlayarak satışa sunuldu.