AK Parti il başkanı sohbete daldı!

AK Parti İl Başkanı olarak görevlendirildikten sonra çalışmalarına tüm hızıyla devam Fatih Üzüm, bir yandan programlara katılırken, diğer yandan da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti il başkanı sohbete daldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, çalışmalarını sürdürüyor. Üzüm, bir yandan programlara katılırken, diğer yandan da misafirlerini ağırlıyor.  Üzüm ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor.  Vatandaş ziyaretlerine dair bir fotoğraf paylaşan Üzüm’ün “Sohbete daldık” paylaşımı dikkat çekti. 

AK Parti il başkanı sohbete daldı!

SOHBETE DALDIK!
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, o anı “Sohbete dalmışız, ne hoş sohbeti var büyüklerimizin. Allah hayırlı ömürler versin” ifadelerini kullanarak, paylaştı. Diğer yandan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm’ü Hak-İş yönetimi de ziyaret etti. Üzüm, “Hak İş Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik'i Yönetimi ile birlikte İl Başkanlığımızda misafir ettik. Ziyaretleri ve nezaketleri için teşekkür ederiz” dedi.

AK Parti il başkanı sohbete daldı!

İl Başkanı Üzüm’ü ayrıca Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü ve dernek üyelerini de ziyaret etti” 

AK Parti il başkanı sohbete daldı!