Develi'de bir ilki daha gerçekleştirdiler!

Kayseri'nin Develi ilçesinde bugüne kadar yapılmayan ameliyatların yapıldığı ifade edildi. Bu kapsamda sağlıkta ilçede bir ilke daha imza atıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Develi'de bir ilki daha gerçekleştirdiler!

Kayseri'nin Develi ilçesinde sağlık alanında ilkler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda ilk kez yapılan ameliyatlara bir yenisi daha eklendi. Bir süre önce Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Mahmut Ayvazoğlu tarafından ilk defa  “Laparoskopik Nissen Fundoplikasyonu” ameliyatı yapılmıştı. 

Develi'de bir ilki daha gerçekleştirdiler!

Hastanede bir ilke daha imza atıldı. Bu kez de  Lomber Kompresyon Fraktürü ameliyatı gerçekleştirildi. Bel omurgasında kırık olarak ifade edilen Lomber kompresyon fraktürü şikayeti ile cerrahi servise yatırılan ve ameliyat hazırlığı tamamlandıktan sonra Beyin Cerrahı Op. Dr. Eray Abat tarafından başarılı bir operasyon geçiren hastanın ameliyat sonrası sağlığına kavuştuğu ifade edildi. Hastanın tedavi süreci de tamamlandı ve taburcu edildi. Abat, destek verenlere teşekkür ederek, "Böylelikle hastanemizde ilk kez bel omurgasında kırık ameliyatı gerçekleşmiş ve başarıyla tamamlanmış oldu" dedi.

Develi'de bir ilki daha gerçekleştirdiler!