TÜBİTAK Başkanı neden Kayseri'de

TÜBİTAK çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye'nin farklı illerinde yapılan TÜBİTAK çalışmalarında gençler ve mentörlerle buluşan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Kayseri'ye geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri Haber bülteninde…

TÜBİTAK Başkanı neden Kayseri'de

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Türkiye’nin farklı illerinde yapılan çalışmlarda gençler ve danışmanlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda TÜBİTAK Başkanı Mandal’ın durağı Kayseri oldu. 1. Öncelikli ve Yenilikçi Araştırmalar çalıştayı’na katılmak üzere Kayseri’de bulunan Mandal’ın ilk durağı Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa’ oldu. Ardından Mandal, çalıştay katılımcıları ile buluştu.

Kayseri Üniversitesi bünyesinde yapılan çalıştaya Prof. Dr. Hasan Mandal’ın yanı sıra, Erciyes Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi öğrencileri ve akademik kadrosu katıldı. 1. Öncelikli ve Yenilikçi Araştırmalar Çalıştayı kapsamında öğrenciler bilgilendirilerek konuyla ilgili analizler yapıldı ve bahsedilen problemlerin çözüm süreci takip edildi. TÜBİTAK Başkanı neden Kayseri'deErciyes Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, çalıştaya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında ‘’Kayseri Üniversitesi tarafından TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'ın katılımları ile gerçekleştirilen 1. Öncelikli ve Yenilikçi Araştırmalar Çalıştayı'na katıldık.’’ ifadelerini kullandı.