Trafikte tartışma: önünü kesip tehdit etti!

Adana'da bir araç sürücüsü, trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünün önünü kesti.

Adana’da bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletlinin önünü kesip tehditler savurdu. Motosiklet sürücüsü şahıstan şikayetçi olacağını söyledi.

Trafikte tartışma: önünü kesip tehdit etti!

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Fuzuli Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 01 ACS 337 plakalı otomobil ile plakasız motosiklet yol verme tartışması nedeniyle tartıştı. Bir süre sonra otomobil sürücüsü sağa çekip motosikletlinin önünü kesti. Genç ile tartışan sürücü, tehditler savurdu. O anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Otomobil sürücüsü daha sonra yoluna devam ederken İHA’ya konuşan motosiklet sürücüsü Eser Aksa, "Yolumu kesti, bana küfür etti. Işıkların orada da önümü kesti. Bana ’Kralı gelsin, fark etmez’ diyor. Şimdi karakola gidip şikayetçi olacağım" dedi.