Son 5 yılda 36 bin 800 terörist'i sarı torbalara koyduk...

07.05.2023 19:00 tarihinde Elit Balo salonunda gerçekleşen DUYKON ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu birlik ve beraberlik toplantısında MHP Milletvekili Baki Ersoy terörle mücadele vurgusu yaptı.

Son 5 yılda 36 bin 800 terörist'i sarı torbalara koyduk...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Elit Balo salonunda gerçekleşen DUYKON ve Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu birlik ve beraberlik toplantısında MHP Milletvekili Baki Ersoy açıklamalarda bulundu:

Kıymetli hemşerilerim 6’lı masanın adayı belli oldu artı 1 boş durmadı PKK’nin siyasi uzantısı olan HDP’nin de adayı belli oldu o da Kemal Kılıçdaroğlu oldu yani 7’si bir araya geldi Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Peki kandilden büyük Türk Milletine parmak sallatıyorlar, diyorlar ki Cumhur İttifakına verdiğiniz her oy, Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğiniz her oy, MHP’ye verdiğiniz oy bize mermi olarak dönüyor diyor kandildekiler. Doğru söylüyorlar çünkü son 5 yılda 36 bin 800 teröristi sarı torbalara koyduk kıymetli hemşerilerim. Allah’a şükürler olsun ve bugün geldiğimiz noktada şunu söylüyorlar. Kılıçdaroğlu kazanacak ve bizde tutsaklarımızı cezaevinden çıkartacağız diyorlar, tutsak diye ifade ettikleri kimdir? Bölücü başı Apo, terörist Selo, terörist Osman Kavala biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Bunlar bir de şunu söylüyorlar kıymetli hemşerilerim, kıymetli Bozok yaylasının yiğit evlatları siz buna gülersiniz ama ben başka bir şey söyleyeceğim. Diyorlar ki Kılıçdaroğlu kazanamazsa Türkiye’yi kan gölüne çeviririz, iç karışıklık çıkartırız. Kaosa ve kargaşaya sebebiyet veririz diyorlar. Ben de sizin huzurunuzda sizin bir kardeşiniz, evladınız olarak bunların alayına diyorum ki ölünüzü, dirinizi her gün birinizi, bir gün hepinizi o sarı torbalara koyacağız diyorum. Bizim 3, 5 tane çapulcuya bırakacak bir vatanımız yoktur diyorum.

Mustafa Özcan Başkanım ne dedi? En çok şehit verdiğimiz şehir Yozgat’tır. Yozgat bu manada Türkiye’de birinci sıradadır, niye biliyor musunuz? Niye Yozgat gibi, Kayseri gibi, Niğde gibi, Nevşehir gibi, Aksaray gibi, Sivas gibi orta Anadolu’nun yiğit evlatları işte buradaki bu salonu hınca hınç dolduran yiğitler önce Vatan derler de onun için. Ve biz biliyoruz ki bize parmak sallatanlar yurtdışındalar, okyanus ötesindeler. Bugün Kılıçdaroğlunu ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, Yunanistan, İsrail alayı birden destekliyor. Başka FETÖ, PKK,DHKPC bilimum tüm terör örgütleri destekliyor. Peki biz bunları gittiğimiz yerlerde anlattığımız zaman bazı arkadaşlarımız şöyle söyleyebiliyorlar, diyebiliyorlar ki siz hep Milliyetçi söylemlerle konuşuyorsunuz. Bir tık öteye gidiyorlar gülerek bazen bize şunu da söyleyebiliyorlar kıymetli hemşerilerim siz Vatan Millet Sakarya edebiyatı yapıyorsunuz diyorlar ben yine Bozok yaylasının yiğit evlatlarının bir kardeşi olarak onlara şunu söylüyorum. FETÖ atıklarına inat DHKPC artıklarına inat PKK artıklarına inat ABD’sine, Almanya’sına, Fransa’sına, İngiliz artıklarına inat Vatan Millet Sakarya demeye devam edeceğiz diyorum. Kıymetli hemşerilerim bunlar biz vatan millet Sakarya deyince Sakarya’yı 54 plakalı bir Adapazarı zannediyorlar. Değil bizim ecdadımız 22 gün 22 gece aç susuz o güzel mübarek vatanı bize bırakabilmek için emanet edebilmek için bitti denilen yerde düştü denilen yerde ayağa kalkmıştır. Oranın adıdır Sakarya biz ecdadımızın yadigarına elbette sahip çıkacağız. Bugün cepheler netleşmiştir bir tarafta vatan evlatları bir tarafta ise şer odakları bir araya gelmiştir.

Herkes seçimini yapacaktır ama ben şunun da altını çizmek istiyorum gittiğimiz yerlerde bazen şunu da söylüyorlar. Sizin derdiniz Sayın Recep Tayyip Erdoğan mı diyorlar? Meseleniz Sayın Recep Tayyip Erdoğan mı? Bizim derdimiz meselemiz sayın Recep Tayyip Erdoğan değil ama milliyetçi ülkücü bir ailenin çocuğuna vatanına milletine dinine devletine bağlı bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum bizim bütün meselemizin yanında sayın Recep Tayyip Erdoğan durduğu için sayın Recep Tayyip Erdoğan diyorum. Peki bizim meselemiz nedir? Bizim meselemiz şudur kıymetli hemşerilerim Canan Kaftancıoğlu diye bir hanımefendi var. CHP İstanbul İl Başkanı ne diyor, gülerek alay ederek diyor ki bizim yerimize gitsin Muharrem İnce de namaz kılsın diyor. Ekrem İmamoğlu ne diyor Türkiye’de böyle bir yerin açılmasına gerek yoktur diyor. İhtiyaç yoktur dediği Ayasofya’yı bir dünyaya karşı ibadete açtık mı, Allah izin verirse o Ayasofya’da 15 Mayıs sabahında şükür namazı kılacağız. Kıymetli hemşerilerim bunun yanında biz meselelerimiz olan can Azerbaycan’a omuz vererek çocukluğumuzdan beri türkülerimize konu olan Karabağ’ı Ermenistan’ın işgalinden 44 gün gibi kısa bir sürede kurtardık. Allaha şükürler olsun şimdi ezanlarımız okunuyor bayrağımız göklerde dalgalanıyor işte meselemiz bunlardır bizim.