İstanbul'dan haber geldi! Kayserispor son dakikada yıkıldı
Kayserispor Trendyol 1. Lig'in 12. Haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Kayserispor son dakikada atılan gol ile yıkıldı.
Trendyol 1. Lig’in 12. Haftasında Kayserispor deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. Ligde ilk sırada yer alan Kayserispor, son dakikada atılan gol ile yıkıldı. 13.30'da başlayan maç son bulurken Kayserispor sahadan 1 puan ile ayrıldı.
İkinci yarıya 1-0 geride girdi
Karşılaşmanın 27. dakikasında Pendiksporlu oyuncu Jonson Clarke-Harris’in attığı golle Kayserispor soyunma odasına 1-0 geride girdi. İkinci yarının ilk dakikalarında Benhur Keser'in attığı gol ile beraberliği sağlayan Kayserispor, 2-1'de öne geçmişti.
Son dakikada yıkıldı
Kayserispor uzatmalarda 2-1 öne geçerken verilen penaltının ardından yıkıldı. Pendikspor 90+6'da penaltıdan attığı gol ile 2-2 beraberliği sağladı. Kayserispor deplasmandan 1 puan ile ayrıldı.
