Şampiyondan çağrı var: Hemen başlasınlar

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Şampiyon Muay Thai sporcusu Nailcan Sarıkaya'yı paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şampiyondan çağrı var: Hemen başlasınlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vali Gökmen Çiçek 'X' hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Şampiyon Muay Thai sporcusu Nailcan Sarıkaya'ya olan desteğini açıkladı.

'Seninleyiz Şampiyon'

Vali Çiçek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Nailcan Sarıkaya. Erva Sağlık Spor Kulubüzümüzün şampiyonu. Erva Spor Okulları'mızın lisanslı 6000 sporcusundan biri. Onun büyük hayalleri var ve hayallerini gerçekleştirmek içinse yanında onu en doğru şekilde yönlendirecek olan Valiliğimiz tarafından 'Her Mahalleye Bir Spor Okulu' hedefiyle başlanan Erva Spor Okulları var. Seninleyiz Şampiyon."

Şampiyondan çağrı var: Hemen başlasınlar

'O ringte tek başına kalan biri hayata karşı yıkılmaz burada'

Nailcan Sarıkaya sporun zararlı alışkanlıklardan uzak durmak için etkili bir silah olduğunu vurguladı. Sarıkaya açıklamasında, "O ringte tek başına kalan biri hayata karşı yıkılmaz burada. İsmim Nailcan Sarıkaya, lise öğrencisiyim 10. sınıfa gidiyorum. Erva Spor Okulları maçlarda olsun, malzeme konusunda olsun, sosyal etkinlikleri, faaliyetleri olsun çok yararı dokundu bize. Bizim şampiyonalara gitmemiz onların sayesinde. Spor benim için bir hayat biçimi, dışarıdaki kötü alışkanlıklara karşı en etkili silah. Arkadaş çevrem ya da mahalle ortamım, spor beni iyi yönde etkiliyor. İçine kapanık bir kişiydim. Muay Thai'yı seviyorum, diğer dövüş sanatlarına göre. Muay Thai Taylanddan gelen bir dövüş sanatı. Diz, dirsek, yumruk, tekme bunlardan oluşan bir spor. Erva Spor hemen hemen her mahallede açıldı. Spor yapmayanlar hemen başlasınlar çok iyi bir şey." ifadelerine yer verdi.

Şampiyondan çağrı var: Hemen başlasınlar

Şampiyon Sarıkaya'nın annesi ise "Her durum ve her sonuçta evladı ile gurur duyan bir anneyim. Onun sportif başarıları ve getirdiği madalyalar bize gurur veriyor." dedi.

Şampiyondan çağrı var: Hemen başlasınlar