Sağlık Sen yönetimi, Başhekim'e ne anlattı?

Kayseri Sağlık-Sen yönetimi, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç Dr Serhat Koyuncu'yu ziyaret etti. Sağlık-Sen yönetiminin ziyarette Başhekim'den hangi taleplerde bulunduğu merak konusu oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Sağlık Sen yönetimi, Başhekim'e ne anlattı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık-Sen Başkanı Hakan Keser ve beraberindeki sendika yöneticileri, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başhekim’e sağlık çalışanlarının taleplerinin iletildiği belirtildi.
BAŞHEKİM’E HANGİ SORUNLARI İLETTİLER?
Konuyla ilgili olarak kısa adı Sağlık-Sen olan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Başkanı Hakan Keser, “Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Sn. Doç. Dr. Serhat Koyuncu’yu yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımızın sorun ve taleplerini dile getirdik.  Sn. Başhekimimize nezaketi ve ilettiğimiz taleplere göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” açıklaması yaptı. 

Sağlık Sen yönetimi, Başhekim'e ne anlattı?

SAHADAYIZ MESAJI VERDİ
Sahada olduklarının mesajını veren Başkan Keser ayrıca, “Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet çalışanını hak ettiği konuma taşımak için var gücüyle çalışıyor, mücadele ediyor. Ortaya koyduğumuz, hayata geçirdiğimiz her bir projemize sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın teveccüh göstermesi bizleri daha da fazla çalışmaya sevk ediyor” dedi.
GENEL, RUTİN GÖRÜŞME!
Diğer yandan ziyarette Sağlık-Sen Kayseri yönetiminin çalışanların hangi taleplerini ilettikleri de merak konusu oldu. Sendika Başkan Yardımcısı Cevdet Gökmen Atabey, haber merkezimizin görüşmeye yönelik olarak yönelttiği soruya, “Genel, rutin görüşmeler” cevabı verdi. 

Sağlık Sen yönetimi, Başhekim'e ne anlattı?