Rektör Karamustafa bakın ne yaptı!

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi galibiyeti sonrası Kayseri Üniversitesi Futbol Takımına başarı mesajı yayınlamış bakın bu kez ne yaptı… Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rektör Karamustafa bakın ne yaptı!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık tarihlerinde Konya’da düzenlenen futbol müsabakalarına Kayseri Üniversitesi de katılmış ve ilk karşılaşmasını Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile yapmıştı. Kayseri Üniversitesi Futbol Takımı rakibine adeta gol olup yağmış ve 5 golle rakibini mağlup etmişti.

Rektör Karamustafa bakın ne yaptı!

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi galibiyeti sonrası Kayseri Üniversitesi Futbol Takımına başarı mesajı yayınlamış, “Takımımızı canı yürekten kutluyorum. Tebrikler Bizim Çocuklar" demişti.
Kayseri Üniversitesi Futbol Takımının bugünkü rakibi ise Kırıkkale Üniversitesi oldu. 
Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa takımının oyuncularını yine yalnız bırakmayarak bu kez görüntülü arayarak başarılar diledi. Rektör Karamustafa, “Merhaba gençler nasılsınız, güzel haberleriniz bekliyorum. KAYÜ yazıları da yakışmış, sizleri seviyoruz, sizlere güveniyoruz, gönlümüz sizinle. Dün bize büyük bir mutluluk yaşattınız. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. İyi ki varsınız, Allah’a emanet olunuz. Ben sizi an ve an takip ediyorum, hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Karamustafa bakın ne yaptı!