Projelere destek ödemesi yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi kapsamında, hibeye esas proje üst limiti belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Projelere destek ödemesi yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili üreticiyi de yakından ilgilendiren haber Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklandı. Bireysel sulama sitemlerinin desteklenmesi kapsamında, hibeye esas proje üst limiti 1 milyon liradan 3 milyon liraya çıkarıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığının, “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ”i geçtiğimiz gün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Tebliğde bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları yer alıyor. Tebliğde yapılan değişiklikle, bireysel sulama sistemlerinde hibeye esas proje üst limiti 3 milyon liraya çıkarıldı. 

Bireysel sulama sistemleri projesinden destek almak isteyen üreticiler için başvuru tarihi 9 Ocak’ta başlarken 22 Şubat’ta son bulacak.

Bireysel sulama sistemlerinde hibeye esas proje üst limiti 3 milyon TL’ye kadar yüzde 50 oranında desteklenecek. 

Konuya ilişkin bir paylaşımda Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden geldi. Paylaşımda, “Bireysel sulama sistemlerinde hibeye esas proje üst limiti 3 Milyon TL’ye kadar %50 oranında desteklenecek. Son başvuru: 22 Şubat 2024” denildi. 
 

Projelere destek ödemesi yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu