Pınarbaşı'da küçük bir deprem daha!
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde küçük sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. İlçede küçük bir deprem daha kaydedildi. Gözler bir kez daha o bölgedeki deprem hareketliliğine çevrildi.
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde son aylarda yaşanan sarsıntılar endişelendirmeye devam ediyor. İlçede yaşanan sarsıntılara bir yenisi daha eklendi.
Pınarbaşı sallandı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan bilgilere göre, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde saat 11.22 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 1.8, derinliği ise 7,41 kilometre olarak açıklandı.
Kandilli Rasathanesi de aynı depremi 1,8 büyüklüğünde kaydederken, sarsıntının derinliğini 8,8 kilometre olarak duyurdu. İki kurumun paylaştığı verilerde deprem derinliğine ilişkin farklılık dikkat çekti.
Pınarbaşı’da meydana gelen yeni sarsıntı, bölgedeki deprem gündemini yeniden öne çıkarırken vatandaşlar da gelişmeleri yakından takip ediyor.