- Haberler
- Güncel
- Yargıda önemli görevler yapan Kayserili Hukukçular İstanbul'da toplantı yaptı! Kimler katıldı?
Yargıda önemli görevler yapan Kayserili Hukukçular İstanbul'da toplantı yaptı! Kimler katıldı?
Kayserili Hukukçular'ın İstanbul buluşması dikkat çekti. Zirveye katılan isimler dikkat çekti. Buluşmaya KAYFED ev sahipliği yaptı.
Kayserili Hukukçular Zirvesi'ni İstanbul'da yapıldı. Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KAYFED) ev sahipliğindeki buluşma
Bosphorus Park Otel'de gerçekleştirildi.
Zirveye katılan isimler dikkat çekti
Zirveye Yargıtay 1. Başkanvekili ve Hukuk Kurulu Başkanı Adem Albayrak, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Yargıtay üyesi ihsan Kamil Akçadırcı ve Yargıtay Üyesi Necip Topuz başta olmak üzere Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Günay Albayrak, Bölge Adliye
Daire Başkanı Duygu Mengi Akçadırcı, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Vedat Ali Tektaş, Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Özhan İnce , İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları Harun Serdar Akyel, Hakan Özer ile Bölge Adliye Mahkemesi 38. Ceza Dairesi Başkanı Emre Efe Şimşek de katıldı.
Zirveye 150 Kayserili yargı mensubu katıldı
Zirveyle ilgili olarak bilgi veren KAYFED Yönetim Kurulu Üyesi, Gazeteci Fatih Doğan zirvede çok sayıda Kayserili yargı mensubunun bir araya geldiğini söyledi.
Doğan, ‘Kayserili Başsavcılar, hakimler, Cumhuriyet Savcıları ile Bölge Adliye Mahkemeleri ve Yerel Mahkemelerden Yüksek Yargı Mensupları da katıldığı yaklaşık 150 yargı mensubunun yer aldığı zirvede Başkan Ali Temel ve KAYFED yönetim kuruluna teşekkür edildi. Yeni zirvelerin müjdesi verildi’ ifadelerini kullandı.
İstanbul, Taksim'deki buluşmayla ilgili olarak açıklama yapan KAYFED Başkanı Muhammed Ali Temel, ‘Kayserili Hukukçular Zirvesi’ni İstanbul’da gerçekleştirdik. Kayserili hukukçularımızın bir araya geldiği zirvemiz; Yargıtay, Danıştay, Anayasa Mahkemesi, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyeleri, Yüksek Seçim Kurulu, Bölge Adliye Mahkemeleri ve Yerel Mahkemelerden Yüksek Yargı Mensuplarının, Hâkimlerin, Başsavcıların ve Cumhuriyet Savcılarının katılımıyla gerçekleştirildi’ dedi.
Başkan Temel, ‘Hukuk dünyasının kıymetli temsilcilerini bir araya getiren, mesleki tecrübelerin paylaşıldığı bu anlamlı buluşmanın, mesleki dayanışmayı güçlendirmesini ve ortak değerlerimizi pekiştirmesini temenni ediyoruz’ dedi.
Diğer yandan zirvenin ikincisinin de yapılacağı dile getirilirken, merak edilen zirvede konuşulanlar merak konusu oldu.
Zirve aynı zamanda Kayserili isimlerin yargıda önemli görevleri üstlendiklerini de gözler önüne serdi.
Dayanışma mesajı veren KAYFED yönetimi, toplantıya katılım sağlayan Kayserili yargı mensuplarına teşekkür etti.








