Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koltuğuna ikinci kez oturan Mehmet Özhaseki, bugün görevi devraldı. Özhaseki, yeni görevine hızlı başladı ve ilk iş olarak o isimlerle toplantıda bir araya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezinde hazırladığımız Kayseri Haber Bülteninde...

Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Bakanlık koltuğuna oturan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, devir teslim törenini yaptıktan sonra göreve hızlı başladı.
Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi… Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eski Bakan Murat Kurum’dan görevini devraldıktan sonra Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürlerle toplantıda bir araya geldi ve son durum değerlendirmesi yaptı. Özhaseki, ilk hedeflerini de sıraldı. 
Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi…
'HIZLICA TESLİM EDECEĞİZ'
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimiz ile birlikte bismillah diyerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Önceliğimiz elbette afet bölgesindeki çalışmalar. İnşallah afet bölgesindeki konutları vatandaşlarımıza hızlıca teslim edeceğiz. Ve bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte şehirlerimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu. 
Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi…
'CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Bakan Mehmet Özhaseki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Devir Teslimi ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini Murat Kurum kardeşimizden devraldık. Türkiye Yüzyılı’nın şehirleri için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bugüne kadar yaptığı başarılı ve özverili çalışmalar için kendisine teşekkür ediyor; Milletvekili olarak TBMM’de yürüteceği faaliyetler için üstün başarılar diliyorum.
Özhaseki hızlı başladı! Devir teslimden sonra ilk o isimlerle bir araya geldi…AK Parti’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Mehmet Özhaseki, 24 Mayıs 2016-10 Temmuz 2018 tarihleri arasında da Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapmıştı.