Özer'den Kayseri'deki vicdanları yaralayan olaya sert tepki!
Kayseri'de bir köpeğin ağaca asılarak katledilmesiyle ilgili görüntülerin ardından CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer sert açıklamalarda bulundu.
Kayseri, dilsiz bir cana yönelik gerçekleştirilen ve insanlık onurunu zedeleyen korkunç bir şiddet olayıyla sarsıldı. Bir köpeğin, "çok yemek yediği" bahanesiyle ağaca asılarak vahşice katledildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyaya yansıması, toplumun her kesiminden büyük tepki topladı. Vicdanları yaralayan bu olaya karşı en sert tepkilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’den geldi.
Kayseri’de vicdanları yaralayan olay
İl Başkanı Özer açıklamasında, “Kayseri’de 'çok yemek yiyor' denilerek bir köpeğin ağaca asıldığı, katledildiği kan donduran görüntüleri, vahşeti kınıyoruz. Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez. Halkın Partisi olarak dünyayı paylaştığımız tüm canların yaşam hakkını savunuyoruz. Bu benzer olaylarla söz konusu canilere gereken cezaların verilmesini umut ediyoruz. Yapılan tüm haksızlıklarda olduğu gibi dilsiz dostların da sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.