Özer'den bu görüntülere dikkat çeken tepki: Kayseri'ye kötülük yapmaktan vaz geçin!

CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri'de yağmur sonrası ortaya çıkan görüntülere dikkat çeken bir tepki gösterdi. Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin muhalefete yönelik 'Kayseri'yi kötülüyorlar' yönündeki açıklamasına atıfta bulunarak, 'Artık bu şehri daha fazla kötülemekten, bu şehre kötülük yapmaktan vazgeçin. Biraz çenenizi tutun, artık iş yapın iş. Elinizden tutan mı var' dedi.

Özer'den bu görüntülere dikkat çeken tepki: Kayseri'ye kötülük yapmaktan vaz geçin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de etkisini gösteren yapmurla birlikte şehrin altyapısı adeta çöktü. Mahallelerde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirdi. Vatandaşlar yaptıkları paylaşımlarla sel, su baskını, ortaya çıkan su birikintileri, yolların sular altında kalması gibi görüntülere isyan etti. Bu yönde bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski İl Başkanı ve aynı zamanda 14 Mayıs seçimlerinde CHP'den Kayseri milletvekili adayı da olan Ümit Özer'den geldi. Özer, Kayseri'de yağmur sonrası ortaya çıkan görüntülere dikkat çeken bir tepki gösterdi. 
'BU ŞEHRE KÖTÜLÜK YAPMAKTAN ARTIK VAZ GEÇİN'
CHP'li Ümit Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin muhalefete yönelik "Kayseri'yi kötülüyorlar" yönündeki açıklamasına atıfta bulunarak, "Çöken altyapı ile, su baskınları ile, yürünemeyen kaldırımlar, göle dönen yollarla her yağmur sonrası ortaya çıkan bu görüntülerle artık bu şehri daha fazla kötülemekten, bu şehre kötülük yapmaktan vazgeçin. Biraz çenenizi tutun, artık iş yapın iş. Elinizden tutan mı var" dedi.
Özer'den bu görüntülere dikkat çeken tepki: Bu şehre kötülük yapmaktan vaz geçin!
'ELİNİZDEN TUTAN MI VAR?'
Özer, tepkisnde şu ifadeleri kullandı: Kayseri Venedik olacak” demişti. Oluyor. Her yağmur sonrası her mahallede içimizdeki Venedik heveslilerinin sözde projesi, sular altında kalan araçlarla, yürünemeyen yaya kaldırımlarıyla, bir türlü gidilemeyen yollarla, boy gösteriyor. Her yağmur sonrası çöken altyapının mimarı, bir türlü çevresine bakmayan Bakan ise şimdi de çıkmış, muhalefete laf yetiştiriyor, “Kayseri’yi kötülemeyin” diyor. “11’nci milletvekili olacağım” vs diyor. Yahu her kademede oldunuz  yine bir şey olmadı. Yıllardır her alanda Kayseri’yi kötüleyenler, geriye götürenler belli değil mi? Bu güzelim şehri bu hale siz getirdiniz siz! 30 yıldır aynı zihniyet! Öve öve bitiremediğiniz altyapının hali de ortada. Şehrin her yanında bu kötü görüntüler var. Her yağmur sonrası çile var. Çöken altyapı ile, su baskınları ile, yürünemeyen kaldırımlar, göle dönen yollarla her yağmur sonrası ortaya çıkan bu görüntülerle artık bu şehri daha fazla kötülemekten, bu şehre kötülük yapmaktan vazgeçin. Biraz çenenizi tutun, artık iş yapın iş. Elinizden tutan mı var!
Özer'den bu görüntülere dikkat çeken tepki: Bu şehre kötülük yapmaktan vaz geçin!