Bu da o İlçenin denizi!

Kayseri, İç Anadolu'nun gözdesi olma yolunda ilerliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Bu da o İlçenin denizi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu Belediyesi tarafından yapılan İncesu Marina sosyal tesisinin toplam alanı 35 bin metrekare. Projede otopark, yürüyüş yolları, dinlenme ve piknik alanı, kapalı ve açık alan içerisinde restoran ve kafeterya hizmetleri veriliyor. Çok amaçlı sosyal tesis alanında ayrıca çocuk oyun alanları, amatör balıkçılık etkinliklerine ev sahipliği yapacak gölet alanı, yöresel ürünlerin satış yerleri de bulunuyor.

O İlçenin denizi!

Kayseri, İç Anadolu'nun gözdesi olma yolunda ilerliyor. Kayseri sahip olduğu doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle de dikkat çekiyor. Şehir, son dönemde turizmi artırmak adına önemli projelere imza atıyor. Bu projelerden biri de "İncesu Marina"

O İlçenin denizi!

Yerli ve yabancı turistlerin doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirebilecekleri İncesu Marina, geniş bir yat limanı ve modern tesisleri ile göz dolduruyor. Marina, farklı tekneleri ağırlayabilecek kapasiteye sahip olup, alanında uzman personelleriyle misafirlerine kaliteli hizmet vermektedir.

Kayseri'de yaşayan ailesi ve sevdikleri ile su kenarında keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için İncesu Marina mutlaka gidip görülmesi gereken bir lokasyon.