Oynarsa büyük iş yapar! Gözler Burak Yılmaz'da

Son 4 Süper Lig maçında 1 puana alabilen Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz'ın, cezalı olan Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine genç yetenek Mehmet Eray Özbek'e şans verip vermeyeceği merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Oynarsa büyük iş yapar! Gözler Burak Yılmaz'da

Kayserispor’da hazırlıklar devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takım, 13 Nisan Cumartesi günü Adana Demirspor’a konuk olacak. Son 4 lig maçında sadece 1 puan alan ve düşme korkusu yaşayan Kayserispor’da, Kartal Kayra Yılmaz, Adana’da yok. Son oynanan Kasımpaşa maçında gereksiz gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen genç oyuncunun yerine Mehmet Eray Özbek, forma bekliyor. Altyapıdan yetişen genç yetenek, Gaziantep deplasmanında attığı golle takımına altın değerinde 1 puan kazandırmıştı. Sezon başından forma şansı bulan, fakat sonrasında yedek kalan Özbek, orta sahada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Kartal’ın yerine oynaması beklenen Mehmet Eray Özbek, hazır olduğunu ve şans verilmesi durumunda elinden geleni yapacağını ifade etti.

Bu sezon 7 Süper Lig maçında boy gösteren Eray, 421 dakika görev aldı. Son 6 maçta forma şansı bulamayan Eray, yeni yapılan transferlerden çok daha etkili bir performans sergilemesi Adana maçında oynama ihtimalini yükseltiyor. Bakalım teknik direktör Burak Yılmaz, Eray’a forma verecek mi?

Oynarsa ibüyük iş yapar! Gözler Burak Yılmaz'da

Eray'ın yanı sıra Baran Ali Gezek de, gelecek vadeden futbolcular arasında yer alıyor. U19 Milli takımının değişmezi olan Gezek'in de Adana Demirspor karşısında oynaması takıma büyük katkı sağlayacaktır. Bu konuda da gözler genç çalıştırıcı Burak Yılmaz'da olacak.

Adana Demirspor ile Kayserispor ligin ilk yarısında 1-1 berabere kalmıştı.