Bu da mı tesadüf? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'in 32. haftasında kritik maçta Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takımın maçına verilen hakemin de yeni olması tepkileri de beraberinde getirdi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haber bülteninde...

Bu da mı tesadüf? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 36 puanla kümede kalma mücadelesi veriyor.

Son 4 Süper Lig maçını kazanamayan ve sadece 1 puan alabilen Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takımda hazırlıklar devam ediyor. Kayserispor, Adana engelini kayıpsız aşarak, puanını 39'a yükselterek, rahat bir nefes almayı amaçlayan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve kırmızı kart cezalısı Kartal Kayra Yılmaz Adana'ya götürülmeyecek.

Bu da mı tesadüf? Kayserispor Haberleri

İkinci yarıda acemi hakemler veriliyor

Kayserispor'da kümede kalma hesapları yapılırken, acemi hakemlerin verilmesi dikkatlerden kaçmıyor. Süper Lig'de MHK tarafından Sarı-Kırmızılı takıma yine bir tecrübesiz hakem atandı. 13 Nisan Cumartes günü Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek. türkmen, Süper Lig'de şu ana kadar sadece 1 maçta düdük çaldı. Antalyaspor-Pendikspor maçında görev alan Türkmen, ikinci maçına çıkacak. 

MHK, Süper Lig hakemlerinden Yasin Kol, Yaşar Kemal Uğurlu, Yiğit Arslan, Sarper Barış Saka, Erkan Özdamar'ı bir alt klasmana düşürmüştü. Bu 5 hakemin yerine ise Oğuzhan Çakır, Alper Akarsu, Emre Kargın, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Türkmen, Ömer Faruk Turtay ve Muhammet Ali Meteoğlu, Süper Lig'in yeni hakemleri olmuştu. Bu 8 yeni hakeminde 3'ünün Kayserispor maçına görevlendirildiği, birinin de bu hafta düdük çalacak olması tepkileri de bareberinde getirdi.

Taraftar tepkili!

Kayserispor'a gönül veren taraftarlar, 'Bu da mı tesadüf?, nerede acemi hakem var bize veriliyor. MHK'nin ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?' tarzında binlerce yorum yaparak tepkilerini dile getirdi.