Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?

Kayserispor'da, son haftalardaki başarısızlık serüveninde Hasan Ali Kaldırım'ın payı oldukça fazla. Hırs ve isteğini kaybetmiş olan tecrübeli oyuncunun Adana Demirspor maçında teknik direktör Burak Yılmaz tarafından oynatılıp oynatılmayacağı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olayı Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?

Kayserispor’a kurtarıcı olan gelen, fakat 9 maçta 10 puan toplayan ve sadece 2 galibiyet alan teknik direktör Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?

Genç çalıştırıcı, özellikle sol bekteki Hasan Ali Kaldırım ısrarı takımı geriye götürüyor. Kayserispor, Lionel Carole gibi önemli bir oyuncu varken, mücadele gücü az, hırs ve isteği neredeyse bitmiş duruma gelen Hasan Ali Kaldırım’ın oynadığı çoğu maçı kaybetmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?

Hasan Ali Kaldırım, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile başarısız bir dönem geçiriyor. Geçmişi mumla aratan Kaldırım, takım savunmasının en zayıf halkası konumunda. Rakiplerde oyunlarını Hasan Ali Kaldırım üzerine kuruyor. Süper Lig’de son 4 maçta, sadece 1 puan toplayabilen Kayserispor’da Burak Yılmaz’ın, bu inadından vazgeçip geçmeyeceği merak ediliyor.

Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?

Yılmaz, son oynanan ve 2-0 yenilgiyle sonuçlanan Hasan Ali Kaldırım’a 79 dakika şans tanımıştı. Futbol hayatının son demlerini Kayserispor'da geçiren tecrübeli oyuncu, bu sezon 17 maçta gol atamazken, 1 asist yaptı ve toplamda 950 dakika görev yaptı.

Burak Yılmaz inadından vazgeçecek mi?