Önce tehdit etti, ardından saldırdı! Ama o canı pahasına korudu…

Kayseri'de görevini canı pahasına yaptı. Orman Muhafaza memuru önce tehdit edildi, ardından saldırıya uğradı, yaralandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Önce tehdit etti, ardından saldırdı! Ama o canı pahasına korudu…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ormanların ve orman ürünlerinin muhafaza ve bakımlarının temininden, milli park, tabiat parkı, tabiat anıtı, tabiatı koruma alanlarının, yaban hayatı koruma sahaları, yaban hayvanı üretme istasyonları, yaban hayvanı yerleştirme alanları ve mesire yerlerinin korunmasına kadar farklı alanlarda görev yapan Orman muhafaza memurları zor şartlarda görevlerini yürütmeye çalışıyor. Çalışanlar bu mücadelelerinde saldırıya uğruyor.  Kayseri’de de orman muhafaza memuru saldırıya  uğradı. 

Önce tehdit etti, ardından saldırdı! Ama o anı pahasına korudu…

Tehdit edip, saldırdılar

Kayseri Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Burhaniye ve Kapuzbaşı Orman İşletme Şefliği Toplu Koruma ekipleri tarafından yapılan gece koruması sırasında kaçak orman emvali taşıyan şahıslara müdahale eden Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı adeta ölümden döndü. Görevini yapan ve ormanlara zarar verenlere karşı mücadele eden Daldı, önce tehdit edildi, ardından saldırıya uğradı. 

Önce tehdit etti, ardından saldırdı! Ama o anı pahasına korudu…

Türk Tarım Orman Sen’den saldırıya uğrayan memura ziyaret

Bu duruma tepki gösteren Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık ve yönetimi, Daldı’yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Işık, “Üyemiz Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı, Burhaniye ve Kapuzbaşı Orman İşletme Şefliği Toplu Koruma ekipleri tarafından yapılan gece koruması sırasında kaçak orman emvali  taşıyan şahıslara müdahale ettiği sırada saldırıya uğramıştır. Yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor üyemize ve Orman Müdürlüğü teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin her zaman yanındayız. Bu konuda da üzerimize düşeni her zaman yapacağız.” diye konuştu.

Önce tehdit etti, ardından saldırdı! Ama o canı pahasına korudu…


Diğer yandan Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı’ya saldırarak, darp eden şahsın tutuklandığı öğrenildi.