O ilçede denetim!

Kayseri'de Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, bu kez de Yahyalı ilçesinde denetim yaptı ve vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O ilçede denetim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetim yaptı. Denetimler kapsamında vatandaşlar uyarıldı. Özellikler ilçelerde de arttan denetimler Yahyalı’da da devam etti. 
O ilçede denetim!
İlçede Ağcaşar barajında kontrol ve denetim yapıldı. Denetime Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Bülent Canatan  da katıldı.
O ilçede denetim!
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü teknik ekibimiz tarafından Yahyalı ilçemizdeki Ağcaşar barajında su ürünleri kontrolü ve avcılık denetimi yapıldı. Denetime Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürümüz Bülent Canatan katıldı” denildi. 
O ilçede denetim!Yapılan kontrol ve denetimlerle balıkçılık ve su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amaçlanıyor.  Yasadışı  ticari amaçlı balık avcılığı  ve amatör balıkçılık kural ihlali  yapanlara yönelik de cezai işlem uygulanıyor. 

O ilçede denetim!O ilçede denetim!O ilçede denetim!