180 iş günü taşıma hizmeti alınacak

9 taşıma merkezi okul veya kuruma 23 hat 6 ( araç) ile 180 iş günü taşınması işi hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

180 iş günü taşıma hizmeti alınacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 67 özel eğitime ihtiyacı olan öğrenci, kursiyer ve velinin 9 taşıma merkezi okul, kuruma 23 hat 6 ( araç) ile 180 iş günü taşınması işi hizmet alımı yapacak.

2023-2024 Develi İlçesi merkez ve merkeze bağlı mahalle köy ve köy altı yerleşim birimlerindeki 67 özel eğitime ihtiyacı olan öğrenci, kursiyer ve velinin 9 taşıma merkezi okul, kuruma 23 hat 6 ( araç) ile 180 iş günü taşınması işi hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye son teklif verme 11.09.2023 tarihi saat 11:00'dır.  Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nin ilan.gov.tr adresinde yayımlanan ilanı için TIKLAYINIZ