Nurettin Açıkalın'dan Kayserispor'a rekor para bağışı!
Kayserispor Genel Kurul'u bugün gerçekleştiriliyor. Genel Kurul'da Baki Ersoy dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Nurettin Açıkalın'ın rekor para bağışını söyledi.
Kayserispor’un küme düşmesinin ardından yeni başkanın belirlenmesi için bugün genel kurul düzenleniyor. Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda dikkat çeken açıklamalarda bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Nurettin Açıkalın’ın şehrin takımı için yaptığı bağışı aktardı.
Baki Ersoy’dan Nurettin Açıkalın çıkışı
Kayserispor’un önceki başkanı Nurettin Açıkalın hakkında konuşan Baki Ersoy, 1 milyar TL’yi bağışladığını duyurdu. Genel kurulda konuşan Ersoy, Açıkalın hakkında, “650-700 milyon bağışladı. Karşılıksız borç olarak verdiği 351 milyon 487 bin 500 TL önümüzdeki iki yıl sponsorluk anlaşması yapmak üzere sponsorluk bedeli olarak beyan ve taahhüt ederim diyerek divana evrak gönderdi” ifadelerini kullandı.
‘Birileri gibi borçlandırıp gitmemiştir’
Nurettin Açıkalın’ın Kayserispor’u borçlandırmadığını belirten Ersoy, “Nurettin Başkan, Allah ondan razı olsun, bu kulübe 1 milyar TL katkı sağlamıştır. Her babayiğidin harcı değildir, öyledir böyledir ama bu kulübün yükünü almıştır, bu kulübü borçlandırmamıştır. Bunun da altını çizmek istiyorum. Birileri gibi borçlandırıp gitmemiştir” dedi.
