Müteahhit başkan çıkan yasaya isyan etti! Hangi sorunu çözdünüz?

Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) Başkanı Göker Gözütok meclisten geçen torba yasaya isyan etti. Gözutok bu torba yasa ile kamu müteahhitlerinin sorunlarının çözülemeyeceğini vurguladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Müteahhit başkan çıkan yasaya isyan etti! Hangi sorunu çözdünüz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) Başkanı Göker Gözütok meclisten geçen torba yasaya isyan etti. Gözutok bu torba yasa ile kamu müteahhitlerinin sorunlarının çözülemeyeceğini vurguladı.

Gözutok yaptığı açıklamada, "Kamu Müteahhitlerinin sorunlarının çözümü için çıkarılan ama sorun çözmekten çok uzak olan torba yasalara bir yenisi daha eklendi. Geçici 5. ve geçici 6. maddeden sonra geçici 7. Maddede meclisten geçti. Bu yasayı geçiren siyasilerimize soruyoruz sektörümüzün hangi sorununu çözdünüz!" ifadelerine yer verdi.

Göker Gözutok torba yasada yer almayan konuları bir bir sıraladı. Gözütok; "Aşırı fiyat artışlarından dolayı yasaklanan meslektaşlarımızın affı torbanızda yok, irat kaydedilen teminatların iadesi torbanızda yok, rücu davalarından vazgeçilmesi torbanızda yok, piyasa gerçekleri ile azıcık bile alakalı bir fiyat farkı torbanızda yok, tasfiye hakkı torbanızda yok, sizin torbanızda sektör ve sektörün sorunları yok, sizin torbanızda halkın heba olan kaynakları yok." dedi.