Müjde! Yüzde 50 indirimle satışa sunuldu

Mondihome Kayserispor'un 2023-2024 Futbol Sezonu 2. yarısında iç sahada oynayacağı tüm resmi karşılaşmaları kapsayan kombine biletleri yüzde 50 indirimle satışa sunuldu. Ayrıntılar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Müjde! Yüzde 50 indirimle satışa sunuldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vatandaşlar zam haberlerinden bunalmışken Kayserispor’dan bir indirim haberi geldi. Mondihome Kayserispor’dan yapılan açıklamada, Mondihome Kayserispor’un 2023-2024 Futbol Sezonu 2. yarısında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan Kombine satış dönemi yüzde 50 İndirimli olarak satışa sunulduğu vurgulandı.

Müjde! Yüzde 50 indirimle satışa sunuldu

Mondihome Kayserispor’un sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Mondihome Kayserispor’umuzun 2023-2024 Futbol Sezonu 2. yarısında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan Kombine satış dönemi %50 İndirimli olarak satışa sunulmuştur. Kombine satışları sadece Kayserispor logolu Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır. Kombine satışı için taraftarların Kayserispor logolu Passolig Kartlarının E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2024’ye kadar uzatmaları gerekmektedir. Satın alınan kombineler sezon içerisinde en fazla 3 defa başka bir kişiye maçlık olarak transfer edilebilecektir. Kişi başı kombine alma limiti 5 adettir. Alınacak her bilet için Passolig kart zorunluluğu olup TCKN tanımlanmalıdır. NOT: Sezon öncesi belirlenen maç bilet fiyatları sabittir ve değişmeyecektir.”