Kayserispor'a bir iyi bir de kötü haber

TAHKİM Kurulu'nun 3 puanı silmesiyle 26 puana gerileyen Kayserispor'da moraller iyice bozuldu. Sarı-Kırmızılı takıma, bu haberin dışında bir iyi, bir de kötü haber geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'a bir iyi bir de kötü haber

TAHKİM Kurulu’nun Kayserispor’un itirazına ret kararı verilmesi moralleri alt üst etti.

Sarı-Kırmızılı takımın resmen 3 puanı silindi. Bu haberin ardından Kayserispor’a bir iyi bir de kötü haber geldi. Uluslararası arenada Sarı-Kırmızılı takımı temsil eden Carlos Mane ve Majid Hosseini’den gelen iki haberler hem sevindirdi hem de üztü. Gine Bissau asıllı Portekizli futbolcu Carlos Mane'nin, ülkesinin turnuvadan elenmesi üzerine takıma dönecek olması sevinçle karşılandı. Ancak aynı zamanda Asya Kupası'nda mücadele eden Majid Hosseini'nin de sakatlanması taraftarları üzdü.

Mane dönüyor, ama Hosseini sakatlandı

Mane'nin dönecek olması, Kayserispor'un zor döneminde ilaç gibi geldi. Portekizlinin hafta içinde Kayseri'ye dönmesi bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, Pazartesi günü İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. 
Diğer yandan, Asya Kupası'nda mücadele eden Majid Hosseini'nin son maçta sakatlanması ise Kayserispor taraftarlarını üzdü. İran Milli takımının lider olarak devam ettiği turnuvada Hosseini’nin sakatlanması, endişeleri de beraberinde getirdi. İranlı futbolcunun sakatlığının ne durumda olduğu henüz netlik kazanmadı. İranlı, karşılaşmanın 66'ıncı dakikasında rakibiyle girdiği pozisyon sonrası sakatlık yaşamış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 

Hosseini en az 25 gün daha yok

Hosseini’nin ülkesi İran Milli Takımı Turnuvadaki grup müsabakalarını 12-25 Ocak'ta oynayacak. Son 16 turu da 28-31 Ocak'ta, çeyrek finali ise 2-3 Şubat'ta oynanacak. Asya Kupası’nda yarı final 6-7 Şubat'ta, 2023 Asya Kupası'nın final maçı ise 10 Şubat'ta oynanacak. Hosseini iyileşse bile en az 25 gün daha Kayserispor’dan uzak kalmış olacak.