Milletvekili Çopuroğlu neden mahcup oldu?

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın etkinliğine katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Oda Başkanı Ali Yediaya'nın kendisiyle ilgili sözlerinin ardından mahcubiyetle, 'Uğraşıyoruz. Memleket bize bir görev vermiş, bir vazife vermiş, bunu hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Milletvekili Çopuroğlu neden mahcup oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen Enflasyon Muhasebesi Eğitiminin açılışı AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, Çopuroğlu’na teşekkür ederek, “Vekilim kendisinin de bireysel çalışmaları var. Uzaktan da izliyoruz, mutlu oluyoruz, Kayserimiz için. Ve mesleğimiz için şu anda kendisi de bahsedecektir mutlaka. Mesela bina yönetimi şirketlerinin mali müşavirleri dışında kurulamaması ve işletilememesidir. Kendisine bu konuda da bizlere, mesleğimize kattığı değer için sonsuz teşekkür ediyorum, huzurlarınızda…  İyi ki İl Başkanlığı döneminde tanıştım. İyi ki vekilliği döneminde çalışıyorum. Hangi konu olursa olsun, gecenin saat birinde de olsa inanın her türlü yere ulaşma konusunda bizlere de destek veriyor ve huzurlarınızda tekrardan kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Milletvekili Çopuroğlu neden mahcup oldu?
Yedikaya’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Sayın başkanım biraz bizden fazlaca bahsetti ama ben Kayseri'deki on milletvekilinden bir tanesiyim. Burada siyaseten değil, Kayseri'yi temsilen buradayız. Kayseri'de biliyorsunuz, bir milyon seçmen var. Herkes 100 bin oyla bir milletvekili seçiyor. Onlardan bir tanesi de benim. Diğer vekillerimizle aynı tandansla çalışmaya gayret ediyoruz. Uğraşıyoruz. Memleket bize bir görev vermiş, bir vazife vermiş, bunu hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah var. Cenabı Allah da işimiz rast getiriyor. Biz seçeli yedi, sekiz ay kadar bir zaman dilimi oldu. Şu ana kadar 9 konuyla alakalı müracaatlarımız oldu. Bunu herhalde bir tanesi hariç hepsi hayata geçti. Bu da bizim için büyük bir mutluluk.” dedi. 
Meclis çalışmaları konusunda da bilgiler veren Çopuroğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığımızı ziyaret ettik. Ziyaret konumuz bina yönetim sistemleriydi. Türkiye'deki bina yönetim şirketleri sayısının 20 bine ulaştığı bilgisi dolaşıyor. Sayı azdır çoktur. Nereden baktığımıza bağlı ama bunun belli bir şekilde disiplin edilmesini, işini doğru yapan insanların da bu süreçte zarar görmemesini temin etmek suretiyle bakanımızla bir görüşmemiz oldu. Bu görüşmemiz sırasında, biraz önce gümrük müşavirliğiyle alakalı bir imtihan sayısı problemi vardı, üçten fazla imtihana girilemiyor. Üçüncü imtihan da geçemezse bir daha imtihana girilemiyordu. Onunla alakalı birden fazla daha imtihan akıl verilmesini talep ettik. Tabii bunlar bizim vazifemiz ama en doğru yapmamız gereken ve yaptığımızda en doğru sonucu aldığımız işler de sizlerle iç içe karşılıklı istişareyle yaptığımız işler. Bir de bunun üzerine bizim gayretlerimiz, sizin gayretleriniz bir araya gelirse bakın tekrar söylüyorum hiçbir siyasi ayrım yapmadan amansız fakatsız Bizim öyle bir düşüncemiz yok. İnşallah sizlerde öyle yoktur. Amasız, fakatsız ben başkanımızdan gelecek taleplerin birebir takipçisi olmaya gayret edeceğim. Bu şu manaya da gelmemeli. Yani diğer milletvekillerimiz de sürece dahil olabilir. Ben kendimle alakalı söyleyeyim ama bir faydalı olabilmek, buraya bir katkı sağlayabilmek adına söylüyorum.”

Milletvekili Çopuroğlu neden mahcup oldu?