Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş ziyaretinde depremzedelerle bir araya geldi. Akşener'e, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da eşlik etti.

Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş'ı ziyaret ederek, depremzedelerle görüştü, sorunları dinledi. Akşener'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş'ın yanı sıra İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da eşlik etti.
Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!"Yaralarımızı biz saracağız" diyen Milletvekili Dursun Ataş, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener ile Kahramanmaraş çadır kentimizi ziyaret ettik. Depremzede ailelerimizle bir araya geldik.  Acılarımızı paylaşacağız, yaralarımızı saracağız. Unutulmasın: Bu ateş sönene kadar biz hep buradayız" diye konuştu.
Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!Diğer yandan Akşener, Kahramanmaraş'ta  Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret ettik. Başkan Mansur Yavaş, yaptıkları çalışmalar hakkında Akşener ve beraberindekilere bilgi verdi. Akşener, ziyaretlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı: Bugün Kahramanmaraş’ta Sayın Mansur Yavaş ile birlikte depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldik. ABB Afet Koordinasyon Merkezi’mizi ziyaret ettik. Hiç şüphem yok ki; El ele, omuz omuza, kalp kalbe, birliğimizden doğan kuvvetle bu zorlu süreci de aşacağız.
Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!

Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay'da da incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Akşener, "Canla başla çalışan belediye ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi. 
Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!
Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!Milletvekili Ataş, Kahramanmaraş'ta, Akşener'e eşlik etti!