MHP Lideri Bahçeli, Kayserili isimle genel merkezde buluştu
Kayseri isim, Ankara'da MHP Genel Merkezinde partinin Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Partinin Kayseri'de önce gelen isimleri arasında yer alan Süleyman Korkmaz'ın son dönemde artan Bahçeli ziyaretleri ve görüşmeleri merak konusu oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, partisinin Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Aynı zamanda partide Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Kayseri İl Başkanı olarak da bir dönem görev yapan Süleyman Korkmaz, Bahçeli ile Ankara'da genel merkezde bir araya geldi.
Korkmaz'dan Bahçeli ziyareti
Korkmaz'ın Bahçeli ziyaretinin perde arkası kentte merak konusu oldu. MHP'de zor zamanlarda kritik görevlerde bulunan Korkmaz, zaman zaman Bahçeli ile bir araya geliyor. Korkmaz, bu geleneğini sürdürdü.
Bahçeli ziyareti sonrası açıklama
Ziyaretine yönelik açıklama yapan Korkmaz, ‘Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyfendiyi makamında ziyaret ettik. Bilge Liderimizin elini öpüp hayır dualarını aldık. Ömrünüz bereketli, varlığınız daim olsun’ ifadelerini kullandı.
Süleyman Korkmaz kimdir?
İş insanı, siyasetçi olan ve Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı isim olan Süleyman Korkmaz, 1 Ocak 1968 tarihinde Kayseri Talas’ta (Süleymanlı Köyü) doğdu. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmazlar İnşaat Limited Şirketi’nin kurucusu ve ortağı olan Korkmaz, 2006 -2010 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı yaptı. 7 Haziran 2015 (25. Dönem) tarihinde yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili seçilen Korkmaz, partide MYK Üyesi olarak da görev yaptı. Kormaz, evli ve üç çocuk babası.

