MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Cumhurbaşkanı Mesajı

Kayserimiz bugün 'Aday Belli Karar Net' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşen ve Kayserili hemşerilerimiz ile birlikte yoğun katılım gösterdiğimiz mitingde 'Hep Birlikte Türkiye' şiarımızla 14 Mayıs'ta inşallah Kayseri'de zafer Cumhur İttifakının olacaktır.

MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Cumhurbaşkanı Mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özvatan ve Sarıoğlan ilçelerinde Milliyetçi Hareket Partisi Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “18 Eylül’de mitingimiz var. Geçmişte Türkiye’yi Kayseri’den sallamıştık. Allah izin verirse 100 binlerle yine yapacağız. CHP ya da İYİ Parti’nin siz Kayseri Meydanı’nda hiç miting yaptığını gördünüz mü? Yapamazlar. Ayarlanmış esnafları gezerler. Kurgulanmış oyunlarla bir şeyler yapmaya gayret gösterirler” dedi.

Cumhur İttifakı’nın temellerinin 15 Temmuz gecesi atıldığını söyleyen Ersoy, “Bana göre Cumhur İttifakı 15 Temmuz 2016’da başlamıştır. Bu Cumhur İttifakı ile birlikte 15 Temmuz’dan önce gittiğimiz her yerde liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlatmaya gayret gösteriyorduk. 15 Temmuz’dan sonra her gittiğimiz yerde Devlet Bey’i bize anlatmaya çalıştılar. Devlet Bahçeli dünde Devlet Bahçeli’ydi, bugünde Devlet Bahçeli ve yarında Devlet Bahçeli olacaktır. Bu duruş hiç değişmemiştir ve değişmeyecektir. 18 Eylül’de mitingimiz var. Geçmişte Türkiye’yi Kayseri’den sallamıştık. Allah izin verirse 100 binlerle yine yapacağız. CHP ya da İYİ Parti’nin siz Kayseri Meydanı’nda hiç miting yaptığını gördünüz mü? Yapamazlar. Ayarlanmış esnafları gezerler. Kurgulanmış oyunlarla bir şeyler yapmaya gayret gösterirler. O da Yahyalı’da olduğu gibi patlar. Yalan olduğu ortaya çıkar.  Tepki oylarını almak adına sürekli eleştiride bulunuyorlar ama bunların yaptıkları hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

27. Dönem MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir

'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi teşrifleriyle gerçekleşen büyük ve tarihi mitinge hemşerilerimizle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımızla katılım sağladık. “Hep Birlikte Türkiye” şiarımızla 14 Mayıs 2023’te zafer inşallah Cumhur İttifakı’nın olacaktır.' sözleriyle paylaşımda bulundu.

 

MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Cumhurbaşkanı Mesajı

27. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy:

'Sevdamız Kayserimiz bugün “Aday Belli Karar Net”dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleşen ve Kayserili hemşerilerimiz ile birlikte yoğun katılım gösterdiğimiz mitingde “Hep Birlikte Türkiye” şiarımızla 14 Mayıs’ta inşallah Kayseri’de zafer Cumhur İttifakının olacaktır.' dedi.

MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Cumhurbaşkanı Mesajı