Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıracak mı? Meteoroloji açıkladı

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü açıkladı. Kayseri'de önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıracak mı? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıracak mı? Meteoroloji açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kış aylarının sonuna gelmemize rağmen, Kayseri'nin şehir merkezi ve çevresinde beklenen kar yağışı henüz gerçekleşmedi. Özellikle yüksek kesimlerde dahi kar yağışının çok fazla olması, vatandaşlar arasında ciddi endişelere neden oluyor. "Kar ne zaman yağacak?" ve "Bu yıl kar yağmayacak mı?" gibi sorular, bekleyiş ve endişeyle dile getiriliyor. ‘Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır’ atasözünde olduğu gibi Kayseri’de bu ayda da vatandaşlar kar haberi beklerken Meteoroloji’den ise kar yağışına dair bir açıklama gelmedi. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü açıkladı. Kayseri'de önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? Kayseri'de pazar günü itibari ile 3 gün boyunca sağanak yağmur bekleniyor. Önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen en düşük sıcaklık -2 en yüksek sıcaklık ise 16 derece.

Kayseri'de 3 Mart Pazar ve 4 Mart Pazartesi günü ise çok bulutlu aralıklı sağanak yağmurlu bir hava bekleniyor. Salı günü yağmur yerini suslu ve puslu bir havaya bırakırken Çarşamba günü Kayseri’de yine yağış bekleniyor. Perşembe günü ise çok bulutlu bir hava bekleniyor. 

Kayseri'de bu hafta plan yapacak olan vatandaşların hava şartlarını da göz önünde bulundurarak dikkatli olması bekleniyor. Sağanak yağmur açık havada etkinlik yapacak olan vatandaşların ıslanmalarına sebebiyet verebilir.

İşte Kayseri ili için 5 günlük hava tahmin raporu

Mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıracak mı? Meteoroloji açıkladı