Mansur Yavaş, Kayseri Meydanı'nda konuştu: Yine aynı senaryoyu uyguluyorlar...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mandur Yavaş, Kayseri'de çarpıcı açıklamalar yaptı. Yavaş, iktidar cephesinin kendilerine yönelik iftira kampanyası yürüttüğünü de dile getirerek, 'Şimdi de sahte broşürler dağıtarak 'Öcalan serbest kalacak' diyorlar, iftira atıyorlar. Biz orada olduğumuz süre bebek katili cezasını çekmedikçe bir Allah'ın kulu çıkaramaz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mansur Yavaş, Kayseri Meydanı'nda konuştu: Yine aynı senaryoyu uyguluyorlar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mandur Yavaş, Kayseri'de konuştu. İYİ Parti'nin Kayseri mitinginde Meydan'da kalabalığa seslenen Yavaş, yaptığı çalışmaları, hayata geçirdiği projeleri anlattı. Yavaş, iktidar cephesinin kendilerine yönelik iftira kampanyası yürüttüğünü de dile getirerek, "PKK ile en fazla görüşen kim? Kendileri. Şimdi de sahte broşürler dağıtarak 'Öcalan serbest kalacak" diyorlar, iftira atıyorlar. Biz orada olduğumuz süre bebek katili cezasını çekmedikçe bir Allah’ın kulu çıkaramaz" dedi.
Mansur Yavaş, Kayseri Meydanı'nda konuştu: Yine aynı senaryoyu uyguluyorlar...
“14 Mayıs’ta değişim olduğu zaman ülkenin hiçbir yerinde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” diyen Yavaş, “Biz seçilirsek Ankara’da TV’lerde gösterdiler, uyduruk listeleri kaydırıyorlar. '30 bin kişiyi işten atacak' yalanını söylediler. 'Siyasi nedenle bir Allah’ın kulunu atarsam namussuzum' dedim. Niye atalım. Aynı yalanı Adıyaman’da attılar. Kamu görevlilerine 'sizi görevden atacaklar' diyorlarmış. Seçildiğimizde Ankara’dan sökülen 'TC' tabelalarını yerlerine çaktık. Baktılar ki seçilecek belediyelerde böyle bir şey olmuyor, İstanbul seçimlerinin ikincisine geldik. Artık beka konuşulmuyor. İsrail düşerse Kudüs düşer dediler. Ekrem bey fark atarak, bu demokrasi katillerinin cezasını verdi. Şimdi Kudüs yerinde duruyor, Mekke de yerinde duruyor. Sisi hükümetle tokalaşmakla meşgul” dedi.
BELEDİYELERDE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI
Mansur Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “PKK’lılarla görüşen en fazla kendileri. Sahte broşürler dağıtmışlar, Öcalan serbest kalacak diye. Biz orada olduğumuz süre bebek katili cezasını çekmedikçe bir Allah’ın kulu çıkaramaz. Çıkarırsa yine bunlar çıkarır. HÜDA PAR’ın görüşlerini biliyorsunuz. Özerklik istiyorlar, bayrakla sorunlu. Şimdi PKK’nın bu konudaki görüşleri ile HÜDA PAR’ın görüşleri arasında fark var mı? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ayın senaryo uygulanıyor. Eli kanlıların oyunu da istemiyoruz. Herkes kendi yoluna gitsin. Tertemiz 6 siyasi parti yan yana geldi ve uzlaştı. Mutabakat metni haricinde kim ne diyorsa yalan söylüyor. Milli projeler aynen devam edecek. Togg’u milletin parasıyla yaptınız. İHA’lar, SİHA’lar yapılıyor, milletin parasıyla yapıyorsunuz. Birde iş bulamayan çocukları destekleyerek bu sanayinin gelişmesini sağlayacağız. Bize düşen görev çok daha iyisini yapmak olacak. Bu yapılan tesisleri de sanki iktidarın kendisi yapmış, devlet yapmamış. TCG gemisi Marmara’daydı, şimdi İzmir’e gidiyor. Maşallah, seçim otobüsünü geçti. Biz nefret siyasetinden bıktık. Vaatleri sunmak en doğal hakkımız. Belediyelerde yaptıklarımızın, yapacaklarımızın teminatı olduğu için buralara geldik. Emin olmanız için bunları anlatıyoruz.”