Mame Thiam o takımla anlaştı

Süper Ligde transfer döneminin en popüler ismi Mame Thiam, sonunda kararını verdi. Pendikspor ile el sıkışan Senegalli golcü, dün resmi transfer teklifiyle gündemdeydi. Galatasaray'ın da yakın takip ettiği Thiam, yüzde 90 Pendikspor ile anlaşma sağladı. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Mame Thiam  o takımla anlaştı

Kayserispor’da tarihe geçen Senegalli oyuncu Mame Thiam, yuvadan uçtu. Sarı-Kırmızılı takımın 1 yıl uzatma teklifini reddederek, 3 yıllık sözleşme talebinde bulunan Thiam, kesin kararını verdi. Galatasaray ve Suudi Arabistan tekliflerini elinin tersiyle iten tecrübeli golcü, Pendikspor ile prensip anlaşmasına vardı. Kayserispor’un tarihine en çok gol atan yabancı futbolcu ünvanıyla geçen Thiam, transfer dönemindeki en gözde isim olarak dikkat çekmişti. Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 11 gol ve 2 asistle büyük katkı sağlayan Thiam’ın Pendikspor ile 3 yıllık anlaşma sağladığı ileri sürüldü. 
Transfer sezonunun bugün başlamasıyla birlikte, 9 Şubat 2024'e kadar sarı-kırmızılı takımda hareketliliğin devam etmesi bekleniyor. Kadrosunda sayısal eksiği bulunan Kayserispor’da transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu oldu. Böylelikle Kayserispor’da Olivier Kemen’den sonra Mame Thiam da ayrılmış oldu.