Kongre için Azerbaycan'a gitti

Kayseri Üniversitesi'nin de paydaşları arasında olduğu kongreye katılmak için Rektör Kurtuluş Karamustafa Azerbaycan'a gitti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kongre için Azerbaycan'a gitti

Azerbaycan halkının milli lideri Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yılı anısına düzenlenen kongreye katılmak için Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa  Azerbaycan’ın Mingeçevir şehrine gitti.

Kongre için Azerbaycan'a gitti

Rektör Karamustafa Mingeçevir şehrinde bulunan  Mingeçevir Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde başlayan "2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi"ne katıldı.

Kongre için Azerbaycan'a gitti

Kongre 2 gün sürecek

"2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi"ni düzenleyen üniversitelerden biri de Kayseri Üniversitesi olan kongre 8 - 9 Aralık tarihlerinden 2 gün sürecek.
Konuyla ilgili Kayseri Üniversitesi’nin yaptığı paylaşım; “Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi”nin açılışı gerçekleştirildi.”

Kongre için Azerbaycan'a gitti