Kız kardeşine cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan sanıkla ilgili yeni gelişme!

Kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanık F.D.'nin Kayseri 1. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davasına devam edildi. Davadan karar çıktı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kız kardeşine cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan sanıkla ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanık F.D.’nin Kayseri 1. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davasına devam edildi. Duruşmaya tutuksuz sanık F.D. katılmazken, müşteki A.Ş. ve taraf vekilleri mahkeme salonunda hazır bulundu.

Müşteki A.Ş.’nin eşi O.Ş. mahkemede tanık olarak dinlendi. O.Ş. yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Mağdur A.Ş. eşim olur 2023 yılı Şubat ayında evlendik. 2020’de tanışmıştık 3 yıl boyunca konuştuk, ben evlenmek istedim ailesi vermedi. 14 kez istemeye gittik kızlarını vermediler. Kızları çalışıp eve para getirdiği için evlendirmek istemediler diye düşünüyorum. Bir gün babasından ve abisinden dayak yemiş sonra polisi aramış polis gelmiş evden almış bana da haber verdi ben de karakola gittim karakolda bana abisi tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Ben şikayetçi olmayalım dedim. Abisi mesaj yazıyormuş benle birlikte ol aranızı yapayım demiş. Annesi ve babası evdeyken mağdur duştan çıktıktan sonra dokunmuş ve birlikte olacak mısın diye sormuş. Bana bunları anlattı. Karakoldan çıktıktan sonra eve dönmedi benim yanımdaydı aradan 1 gün geçtikten sonra nikah kıydık 6 aylık çocuğumuz var. 3 yıllık arkadaşlığımız süresince bu tarz bir istismardan bahsetmemişti.

Tanık K.N.E. ise “Sanık eşimin arkadaşı sanığı tanımıyorum. Mağdur ise eşimin arkadaşının hanımı olur. Mağdurla eşi evlenmeden önce bize gelmişlerdi. Karakoldan çıkıp geldiklerinde mağdurun gözünün altı mordu, sürekli ağlıyordu. İstismar olayı ile ilgili benim bir bilgim yok.” dedi.

Müşteki A.Ş. “Şikayetçi değilim.”

Karar

Mahkeme heyeti sanığın üzerine atılı ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarına teşebbüs’ suçunu işlediğine yönelik bir delil olmadığından tutuksuz sanık F.D.’nin beraatine karar verdi.

Konuya ilişkin Kayseri Olay'ın 'Kız kardeşine cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı!' başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN