Kız kardeşine cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı!

Kız kardeşine cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Kız kardeşine cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanık F.D. Kayseri 1. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davada hakim karşısına çıktı. Duruşmaya davacı A.Ş. katılmadı. Duruşmaya askerde olan ve SEGBİS ile bağlanan tutuksuz sanık F.D. ise yaptığı açıklamada, "Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum kız kardeşim A.Ş. bana iftira atıyor. Kız kardeşim evlenmek istiyordu annem ve babam istemediler bunun üzerine kız kardeşim evden kaçtı ve O.Ş. ile evlendi. Benim bu evliliğe izin vermeyeceğimi bildiği için böyle bir iftira attığını düşünüyorum. Kardeşim, O.Ş. ile evlenebilmek için bana böyle bir iftira attı." şeklinde ifadelere yer verdi.

Davaya tanık olarak katılan, sanığın ve davacının annesi olan H.D. mahkemede yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sanık oğlum, mağdure kızım olur. Oğlum böyle bir şey yapmadı, kızım yalan söylüyor. Kızım 8, 9 ay önce evden kaçarak evlendi. Kaçmadan bir ay önce bana gelip abim beni taciz ediyor dedi. Ben de oğluma sordum. Oğlum, 'senin ve kuranın üzerine yemin ederim ben böyle bir şey yapmadım. Ben kafir değilim.' dedi. Kızım A.Ş. abisine iftira attı."

Bir diğer tanık T.D. ise mahkemede yaptığı açıklamada, "Sanık ve mağdure kardeşim olur. Ben evliyim, ayrı evim var. 6 sene önce evlendim ve ayrıldım evden. Kız kardeşim A.Ş.'nin istismar iddiaları var. Kız kardeşim A.Ş.'nin 1 sene önce hayatına erkek arkadaşı girdi. Erkek arkadaşı hayatına girdikten sonra kardeşim bana 15 yaşından beri cinsel istismara uğradığını söyledi. Bende ona sen 15 yaşındayken aynı evde yaşıyorduk, birlikte yatıyorduk buna olanak yok dedim. Bana erkek kardeşim F.D. ile arasında geçen mesajları gösterdi ama mesajlarda herhangi bir cinsel içerik yoktu. Kız kardeşim evlenmeden önce 3 ay bende kaldı. Bir gün telefonla konuştuğunu duydum ve dinledim. Kız kardeşim telefonda, 'Beni sana vermezler, abime iftira atacağım, onu nezarete atacaklar biz de nikah kıyacağız.' dedi. Ben bunları duydum. Erkek kardeşim F.D. üzerine atılı suçları işlemedi." ifadelerine yer verdi.

Dava eksiklerin giderilmesi gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.