Kerkük bulvarında milyonluk yatırım: çalışmalar başladı!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Talas Bulvarı ile Âşık Veysel Bulvarı arasında 14 milyon TL'lik asfalt çalışması yapılıyor.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde yatırım ve hizmet atağını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konforunu arttırmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yatırım programında olan yeni yolların açılması ve diğer yandan mevcutta olan yolların bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Kaç saatleri arasında gerçekleşecek?
Trafik yoğunluğunu önemli ölçüde rahatlatan Talas Bulvarı ile Âşık Veysel Bulvarı bağlantı yolu olarak kullanılan Kerkük Bulvarı’nda asfalt aşınma tabakası serimi çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince başlatılan ve trafiği aksatmamak adına 22.00-07.00 saatleri arasında yürütülen aşınma serim çalışmalarında hem ulaşım konforunu artırmak hem de mevcut yolun uzun ömürlü dayanıma sahip olması hedefleniyor.
Çalışmalar tamamlandığında toplamda bin 600 metre uzunluğundaki gidiş geliş yola 4 bin ton sıcak asfalt serimi yapılması planlandı. Toplam maliyeti yaklaşık 14 milyon Türk Lirası olan yatırım ile şehrin önemli ana arterlerinden birinde daha ulaşım konforu arttırılmış oluyor.
